6 Ocak 2010 Çarşamba

Kızımın Tepsisi


Bu kızımın yaptığı bir tepsi.

Kendi yaptıklarımı fotoğraflarken “anne benim yaptıklarımı da çeksene” diyince onunkileri de zaman zaman buraya eklemeye karar verdim.

Kırmızı düz bir zemin üzerine at resmini dekope etti. Bunu yapalı 2-3 yıl oldu sanırım. Kullanmaya kıyamıyorum, bu nedenle odasında duruyor. Amcası beğendiği için çok benzerini ona da yaptı. Sanırım zemin rengi aynı idi, sadece dekopaj amaçlı kullandığı resim farklı.

Ben zaman zaman vakit bulduğumda Beşiktaş Hobi Merkezinde boyama yapmaya gidiyordum o zamanlar. Hem bu işi bilen birinin kontrolünde büyük parçaları boyamak için hem de farklı uygulama ve fikirleri de görebilmek için. Kızımı da yanımda götürüyordum. O da kendince boyamalar yaptı. Hatta birini öğretmenler gününde öğretmenine hediye etmişti.

Şimdi de oğlum boyama yapmak istiyor. Ama onunla çalışmak çok zor. Öncelikle sıkıntı solak olması. Onunla nasıl çalışacağımı bilemiyorum. Öbür yandan boyama yapmak istemesine rağmen çok hızlı düzen ve disiplinden sıkılıyor. Başlarsak hemen sıkılacağından korkuyorum. Ama söz verdim, Şubat tatilinde ona da bir şeyler boyatacağım. Bakalım neler çıkacak ortaya.


6.01.2010 - Salıpazarı

3 yorum:

  1. Kızım adına teşekkür ederim Çelebi74

    YanıtlaSil
  2. bence posta kutusuda çok sevimli marifetli annenin marifetli kızı... sevgiler

    YanıtlaSil