15 Ağustos 2009 Cumartesi

Değişim Geçiren Siyah Bluzum



Merhaba,

Bu da benim giysilerin geri dönüşümü konusundaki ilk denemem. Şimdiye kadar hep birilerine vermekle yetiniyordum. Ama 10 marifetteki geri dönüşümleri gördükçe ben de yaparım diyerek denemeye giriştim, hem de ne heyecanla.. http://naz11-iz.blogspot.com/2009/08/yeni-meraklar-ve-tepsi-setim.html

Geçen hafta öncelikle bu siyah bluzu şeçtim kendime. Zayıfken almıştım ama o zaman bile sadece bir kez giymiştim. İncecik kumaş, ama yaz sıcağında hem içinde bir body, hem de uzun kollar ile rahat olmuyordu. Şimdi bir de yeni kilolarımla içine giremez olunca kaldırmıştım zaten.

Öncelikle kolları kesmekle başladım. Yanları da açıp açtım bir güzel. Sonra kestiğim kolları iki yandan ekleyerek, kolların altında pili haline getirdim. Böylelikle genişleyen beden çirkin görünmesin diyede iki kenardan saten kurdelalar ile tutturdum. Haaa bir de çok uzun bir tunikti. Boydan da bayağı bir kısalttım.

Tabi bunları ben yaptım, ettim derken sadece kesme ve teyel işlerini yaptım. Ama tamamlaması, yani makina dikişleri tamamen annemin elinden çıktı. Ellerine sağlık anneciğim.

15.08.2009 – Fulya

5 yorum:

  1. Atılmaktan kurtulmuş, çok da şık olmuş.
    Güle güle giyin.

    YanıtlaSil
  2. 10 marifetin faydaları. çok şık olmuş ellerine sağlık anneciğinin ve senin. sık sık giyersin artık

    YanıtlaSil
  3. bencede çok güzel olmuş.güle güle kullan:))

    YanıtlaSil
  4. Merhaba Bizim Gibiler, Dakikadaonce, Gönüldenele.
    Çok teşekkür ediyorum, uğradığınız için. Bu ilk dikiş projem olduğu için beğenileriniz benim için çok önemliydi.

    YanıtlaSil
  5. bende yaptıklarımın resimlerini buraya nasıl göndereceyim acaba tşk ederrim

    YanıtlaSil