31 Mart 2010 Çarşamba

İkinci puzzle çalışması


Bu da benim yaptığım ikinci puzzle çalışması. İlkini (http://naz11-iz.blogspot.com/2010/03/ilk-buyuk-yap-boz-calsmam.html) bitirince tamam bu iş kolay dedim. O sıralar oğlum da "anne odamı süsleyelim" diye tuttturduğu için onun odasına uygun bir şey alalım istedim.

Bir gün alışveriş merkezinde dolaşırken bunu bulduk. Aslında oğlumu ikna etmem biraz zor oldu. Zira o karikatür vari bir çalışmayı beğendi ama o çok karışık zor olur diye buna ikna ettim. Ettim ama kapaktakşi resimde renkler çok net, birbirinden farklı idi. Kutuyu açınca nekadar flu renkler olduğunu görünce de "eyvah" dedim. Geçen kış bir süre oyalandım ama sonra sıkılıp halısıyla beraber kaldırdım. Ta ki geçen haftalarda aşka gelene kadar. Hergün iş dönüşü 3-5 derken nihayet sonunu gördüm.

Şimdi bunu puzzle yapıştırıcısı ile yapıştırmışta oldum ama çok narin. Oğlumun odasında kullanabilmek için çerçevelenmesi gerekiyor.

Nasıl bir çerçeve kullanmalıyım. Paspartu olmalı mı? Renk ne olmalı? Kararsız kaldım. Bir de çerçeveyi ben yapsam nasıl olur, nasıl birşey yapabilirim gibi sorular da var kafamda.

Sanırım ben netleşene kadar 1-2 hafta daha duvarda yerini alamayacak.


31.03.2010 - Salıpazarı

1 yorum:

  1. ellerine sağlık benimde halısında bekleyen puzzle ım var

    YanıtlaSil