2 Mayıs 2010 Pazar

Oğlumun duvarındaki top


Merhaba,

Dün kızımın narçiçeği kırmızısı olmak zorundaki mezuniyet kıyafeti nedeni ile hazır olan diğer çalışmalarımı ekleyemedim. Ama bugün sanırım tamamlayabileceğim.

Bu bir top. Oğlumun futbol sevgisi nedeni ile top yapma kararı almıştım. Sonuçta onun odasını süslemek için yapılacaksa onu anlatsın istedim.

Bu çalışmayı daha önce kartpostal kampanyası için yaptığım tekniği (http://naz11-iz.blogspot.com/2010/04/kartlar-simdilik-son.html) kullanarak yaptım. Dergi sayfaları değişik ebatlarda üçgenler şeklinde kesildi. Sonra mikado çubuklarının etrafına sarıldı. Bu arada üçgenlerin yüzeyine yapışkan sürülmüştü. Bir süre bekledikten sonra da çubuklardan çıkarıldı. Özellikle büyük üçgenler kat kat sarıldığı için iyice sertleşiyorlar. Daha sonra onları değişik boylarda keserek daha minik boncuklar elde ettim. Bu arada da açık ve koyu renkler olarak iki ayrı grupta topladım. Aradaki tonları kullanmamaya gayret ettim.

Printerdan aldığım top çiziminin önce kenarlarını kesip çıkardım sonra da üzerine bu minik boncuklarımı yine yapışkan marifetiyle yerleştirdim. Sonuç gördüğünüz gibi. Çocuklar beğendi.

Malesef yeşil kartonum yeterince kalmamış. Bu nedenle çerçeveleyerek duvara asamadım henüz. Ama pazartesi günü kırtasiye açılınca bu iş de tamamlanacak. Artık tüm duvar düzenlemesi tamamlanınca son halini tekrar yayınlarım.


02.05.2010 Gayrettepe

10 yorum:

  1. çok güzel yappıssınız süper olmuş bizede öğrettiniz teşekkürler oğlunuzda inşallah beyenmiştir:)

    YanıtlaSil
  2. adım deniz süper bir şey yappıssınız bravo

    YanıtlaSil
  3. ya süper yappıssınız

    YanıtlaSil
  4. ya nedemessiniz süper olmuş ayıp söylemesi ...... olmuş iğrenç bidem bulandıı ha ha ha

    YanıtlaSil
  5. siz bgunlara bakmayın süper olmuş

    YanıtlaSil
  6. bravo süper olmuş

    YanıtlaSil
  7. süper ya kim yaptı

    YanıtlaSil
  8. çok güzel olmuş

    YanıtlaSil
  9. bakın kötü olmuş diyen kim di bak 1 dk 10 yorum geldi hemde ardı ardına süper olmuş ellerinize sağlık

    YanıtlaSil